PROFIL

Frisør Sanne er en selvstændigt drevet frisørsalon, som er beliggende i Haslevs hovedgade, Jernbanegade 47. I salonen bliver du modtaget af enten Sanne, indehaver og uddannet frisør gennem 34 år, eller Camilla, der blev færdiguddannet i år.

Vi lægger stor vægt på den personlige rådgivning, og du vil derfor altid blive mødt med et smil i en afslappet atmosfære. Vi har et utroligt godt samarbejde, og sparrer med hinanden både fagligt og personligt. 

 

 
 
 HVEM ER VI?  
 
Sanne Jørgensen
"Jeg har været uddannet frisør i 34 år og har arbejdet i København i de 22. I 12 år har jeg arbejdet udelukkende i Haslev, hvor jeg bor. 
Det er vigtigt for mig, at både Camilla og jeg hele tiden er opdateret med de nyeste trends, teknikker og produkter, og vi er derfor meget ofte på kursus. I et fag, hvor der hele tiden sker noget nyt, er det vigtigt, at vi altid er på forkant med udviklingen, så vi kan give dig den bedste vejledning og behandling." 
 
 
Camilla Lysholm Gundtoft
"Ligesom Sanne bor jeg også i Haslev, og det giver en god base at have et godt lokalt kendskab. Jeg blev udlært i 2013, og jeg elsker bare mit fag. Jeg brænder for det, som jeg laver, og jeg vil til enhver tid sørge for, at du får den bedste løsning ud fra dine ønsker og muligheder. Både via frisørskolen og de mange kurser, som Sanne og jeg deltager i, føler jeg virkelig, at jeg er godt klædt på til alle opgaver."

 

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag

9:00 - 18:00

Tirsdag

Lukket

Onsdag

9:00 - 17:00

Torsdag

9:00 - 17:00

Fredag

9:00 - 17:00

Lørdag

9:00 - 13:00

 

For tidsbestilling:
Ring på tlf. 31 53 64 99

Vi er medlem af Haslev Handelsstandsforening, hvilket bl.a. betyder, at du hos os kan bruge dit gavekort, som er udstedt til en af Handelsstandforeningens mange butikker. 

Frisør Sanne er medlem af DOFK - Danmarks organisation for selvstændige frisører og kosmetikere.


Vi er på Instagram - find os på
​Frisørsannehaslev